Termeni si conditii

26.02.2023

Utilizarea site-ului

Prin accesarea și utilizarea site-ului Referatul.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și acceptați să vă conformați cu aceștia. În plus, sunteți de acord să utilizați site-ul nostru doar în scopuri legale și conform cu legile și reglementările aplicabile.

Informații despre reduceri și oferte

Site-ul nostru oferă informații despre reduceri și oferte disponibile online. Aceste informații sunt furnizate "ca atare", fără garanție de nicio natură, implicită sau expresă. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea, integritatea sau actualitatea informațiilor furnizate. Utilizatorii site-ului trebuie să verifice informațiile cu furnizorii de produse și servicii.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutul site-ului, inclusiv designul, textul, grafica, fotografii și alte materiale de pe site-ul nostru, aparțin Referatul.ro sau furnizorilor noștri de conținut. Nu este permisă utilizarea acestor materiale în alte scopuri decât cele permise în mod expres în acești termeni și condiții.

Limitarea responsabilității

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru nicio pierdere sau daună, inclusiv pierderea de date sau profit, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru. În plus, nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor terțe către care site-ul nostru poate avea legături.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza acești termeni și condiții periodic. Va vom informa cu privire la orice modificări semnificative prin intermediul site-ului nostru. Continuarea utilizării site-ului nostru după aceste modificări implică acceptarea lor.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la acești termeni și condiții, sau la modul în care utilizăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.