Politica de confidentialitate

26.02.2023

La Referatul.ro, ne respectăm angajamentul față de protejarea datelor dvs. personale și vă asigurăm că respectăm cele mai stricte standarde de confidențialitate. Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru.

Colectarea informațiilor

În timpul utilizării site-ului nostru, putem colecta informații despre dvs., inclusiv informații personale cum ar fi numele, adresa de e-mail și adresa IP. Aceste informații ne ajută să vă oferim o experiență personalizată și să îmbunătățim serviciile noastre. De asemenea, putem colecta informații despre produsele sau serviciile pe care le căutați și vizualizați pe site-ul nostru.

Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru a vă oferi servicii personalizate și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza aceste informații pentru a comunica cu dvs. și pentru a vă trimite actualizări cu privire la site-ul nostru și serviciile noastre. Informațiile dvs. personale nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate.

Protecția informațiilor

Suntem dedicați protejării datelor dvs. personale și utilizăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora. Informațiile dvs. personale sunt stocate pe servere securizate și utilizăm protocoale de securitate pentru a proteja informațiile dvs. personale atunci când le transmiteți către noi prin intermediul site-ului nostru.

Divulgarea informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau la cererea autorităților competente.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate periodic și vă vom informa cu privire la orice modificări semnificative prin intermediul site-ului nostru. Continuarea utilizării site-ului nostru după aceste modificări implică acceptarea lor.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care utilizăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.